Renovera Badrum Stockholm

Vi förverkligar din badrumsdröm

Om oss

Vi förverkligar dina badrumsdrömmar!

Vi är en bygg- och renoveringsfirma från Stockholm som startade verksamheten 2008. Sedan dess har vi skaffat oss stor erfarenhet och många uppskattade och nöjda kunder. Vi har alltid kundens önskemål i fokus och gör alltid vårt bästa för att förvekliga dina drömmar – oavsett om det handlar om ett nytt badrum, kök eller något annat. Våra erfarna och kompetenta hantverkare kan alltid erbjuda högsta kvalitet i utförandet, effektivt och noggrant! Vi tar på oss alla former av uppdrag, både mindre renoveringar och lyxiga, dyra badrum. Vi avslutar aldrig ett projekt innan du som kund är nöjd till hundra procent.

Vi är ett mångsidigt byggföretag som älskar utmaningar, inga projekt är för svåra för oss. Vid sidan av att renovera badrum så ordnar vi kök, hela lägenheter, el- och vvs-arbeten, ny- och ombyggnation, andra snickeriarbeten. Vi är mångsidiga och har kompetens för det mesta inom bygg och renovering. Här finns mer information om våra övriga tjänster.

Vi följer regler och lagar

När vi genomför ett byggprojekt så använder vi alltid vedertagen byggteknik och säkra arbetsmetoder. Vi följer alla de branschkrav som finns. Vi utför egenkontroller och slutkontroller för att försäkra oss om att alla arbeten utförs på ett professionellt sätt. Vi arbetar alltid som ett sammansvetsat lag tillsammans med leverantörer och underentreprenörer. Alla våra medarbetare är dagligen ansvariga för att vår kvalitetspolicy efterlevs.

Vi arbetar med en miljöpolicy för att vårt arbete ska belasta miljön så lite som möjligt. Vi beaktar alltid miljöaspekten när vi väljer material och kan bestå våra kunder med miljörelaterade råd under arbetets gång. Vi utvecklar ständigt vårt miljöarbete och uppdaterar vår miljöpolicy.

 

 

 Vill du renovera ditt badrum? Vi fixar jobbet!