Renovera Badrum Stockholm

Auktoriserad byggfirma med fokus på VVS | 08-120 52 100

Övriga tjänster

VVS-tjänster

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av VVS-tjänster såsom römokeri, stambyten med mera. I Stockholmsområdet erbjuder vi även VVS-jour om du skulle råka ut för något akut problem med vatten eller avlopp.

Kök

Vi kan erbjuda en kvalitativ köksrenovering till ett bra pris – avdragsgillt enligt ROT dessutom. Hittar du en bra idé till formgivning av ditt nya kök så kan vi hjälpa dig att nå ett tillfredsställande resultat. Vi är med hela vägen från planeringen till sista finslipningen. Vi kan ta ansvar för hela projektet i en totalentreprenad, vilket gör att du slipper ha kontakt med andra hantverkare och underentreprenörer under arbetet. Låt oss göra hemmets viktiga rum, köket, till en ännu trevligare plats.

kök

Totalrenovering

En totalrenovering innehåller många komplicerade moment som kräver stora och breda kunskaper. Vi har kunskapen och erfarenheten som behövs för att totalrenovera din lägenhet eller ditt hus. Vi gör hela arbetet, från början till slut, utan inblandning från andra underleverantörer. Den projektledare som tilldelas ditt projekt blir ansvarig för hela arbetet, och du behöver bara ha kontakt med oss under hela processen. Vi har stor erfarenhet av totalrenoveringar och har på det sättet skaffat oss många nöjda kunder. Vi hittar garanterat en smidig och snygg lösning på just ditt renoveringsprojekt.

Ny- och ombyggnationer

Vi erbjuder även kompetenta och kvalitetssäkrade om- och nybyggnationer. Har du tagit det stora och livsförändrande beslutet att bygga ett hus så kan du lita på att vi kommer att vara till stor hjälp. Genom vår heltäckande totalentreprenad tar vi ansvar för hela projektet och kan hålla den höga kvalitet som du kräver.

Vi kan även hjälpa dig med en ombyggnation om det är något du vill förändra eller bygga om i din lägenhet. Vi hjälper dig att hitta en lösning som blir rätt för just dig, både ur ett funktionellt och ett estetiskt perspektiv. Vi har hantverkare med kompetens på flera områden, så vi är beredda att anta alla ombyggnadsutmaningar.

Snickerier

Vi tillverkar även köksluckor och garderobsdörrar. Vilka skåpstommar du har i ditt hem spelar ingen roll, vi har erfarenhet av alla typer. Vi anpassar luckor, täcksidor och annat oavsett om du har gamla eller nya skåpstommar. Det går bra även om du vill köpa dina stommar på ett möbel- eller inredningsvaruhus, vi kan anpassa inredningen till många olika standarder.

Vill du renovera ditt badrum? Vi fixar jobbet!